Er det en bekymring værd ?

blog

Er det en bekymring værd ? spurgte min kloge veninde i telefonen efter jeg i den grad havde haft ualmindelig ondt af mig selv ovenpå de sidste par dage.

Et vrid i mit sideledbånd i knæet og så krydret med en ordentlig omgang feber tilsat en hoste, hvor jeg følte min lunger røg med ud sendte mig direkte i et helvede af smerter og kom som et lyn fra en klar himmel.

Denne cocktail knickstartede alle mine indre dæmoner, de benyttede lejligheden til at angribe mig, da jeg var allermest svag.

” Tænk hvis mit knæ ikke bliver bedre ?” –  “Hvad nu hvis dette tager uger ?” – “Hvad nu hvis jeg mister mit job” ?- “Hvad nu hvis Frank ikke finder et nyt job “? – “Skal vi så flytte fra vores hus”?, – “Er dette nu en kold lungebetændelse” ? – og min store dæmon – hvad nu hvis. det er stress igen…….

Jeg ved ikke, om du selv kender til det, men hold nu fast, tankerne kan gå i selvsving. Jeg plejer som regel, at kunne sende missiler af positivitet afsted og elimenere “fjenden” men denne gang var tough.

Jeg blev så sindsyg bange og sårbar for fremtiden, da min krop pludselig satte ud indtil min kloge veninde spurgte mig ” Er det en bekymring værd ?” Giv slip, slip slip….bekymringerne gør dig blot mere syg og det hele skal nok blive godt – fokusere på det positive.

Hvordan var jeg lige landet i den cocktail ?

Helt præcis ved jeg ikke, men en kombi af 2 timers dans om søndagen og bowling torsdag aften satte mit venstre knæ ud af spillet i en sådan grad at jeg måtte tilbringe 3,5 time i selskab med min dejlige mand på Hvidovre skadestue søndag formiddag. Mit knæ var hævet til dobbelt størrelse og jeg kunne ikke bøje benet resultat – vrid i sideledbåndet.

Så knæbind, krykke,  4 gange smertestillende dagligt, hvile og is (dog hverken på pind eller i en vaffel desværre), og så mine “best friends” som du kan se på billedet;

Ingefær, citron, smertestillende piller, clementiner, og så de vanvittige lækre Muslibar fra Social Food stærkt vanedannende og har du ikke prøvet dem så kan jeg kun sige “Prøv dem 🙂

Min pointe og læring

 Man KAN ændre sin psyke, og når beslutningen er at taget, er det BLOT at mentaltræne sin hjerne – og det lyder så vanvittigt nemt og så enkelt, men hold nu op det virker.

Idag har jeg mentaltrænet min psyke ved at sige “Er det en bekymring værd ?”-  og mine dæmoner er heldigvis pist væk – mit knæ/hoste etc. tager den tid det tager og mine bekymringer tja.. der sker det som sker.

Det bedste – min hoste er aftagende og jeg kan støtte på mit ben igen HURRAAAA.

Masser af knus fra hende, der giver slip og bare er 🙂

Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.