Er det allerede 1. søndag i advent ?

julekugler

Kære Byguldager læsere

1.søndag i advent, allerede tænkte jeg, da vi pyntede op i det lille hjem igår.

Hvordan er vi lige vi lige nået til december allerede ?

Jeg synes lige, at jeg har pakket sandalerne væk, fundet efterårstøjet frem og nu skal jeg atter til at forholde mig til, hvor mange kalorier er der i en æbleskive og er det en frugt ? 🙂, julepynt, hvor skal julen holdes, julegaver, juleklip, juledress, snaps ( sker kun den ene gang om året ), kolde øl, sild og bliver sværen sprød i år ?

Puha er det virkelig NU det sker igen ? 🙂

Jeg har altid sagt, “det når vi inden jul” og så alligevel kommer julen bag på mig hvert år. Jeg vil så gerne prøve at have styr på det hele, få arrangeret den julekomsammen, som jeg har længe har drømt om med nære venner og familie.

 

Det er mit romantiske juleeventyr, at vi alle mødes og går tur i skoven, finder vores juletræ, få røde kinder, griner, trækker huen godt ned over ørerne og glæder os til at komme hjem og sidde foran pejsen med alle vennerne og familie, lave julepynt, spille spil, spise masser af æbleskiver, pebernødder og alt det andet fra den forbudte kulhydrat/sukker skål krydret med den hjemmelavede gløgg, hvor Frank lige har kommet lidt for meget snaps i, så vi ender med at danse rundt til “Rudolf med den røde tud” og synge “vi går aldrig hjem” :-)

Heller ikke i år nåede jeg, at få arrangeret mit “eventyr”  for hvis jeg skal kunne samle alle dem jeg gerne have med, så skal jeg sende indbydelserne ud i januar for alle har så pissetravlt i december, tænk på alle de traditioner på jobbet, med familien, vennerne og så lige et par “puste ud dage” og ikke mindst hverdagen og arbejdet.

Og der er kun 23 dage til at nå alt dette i.

Så i stedet for at stresse og tænke ØV det blev heller ikke i år, og hvorfor nåede jeg ikke det ? og tage den store nøddeknækker frem og slå mig selv i hovedet, så vælger jeg at byde december måned velkommen med det som er og når jeg lige får sat december programmet på skrift, ja så ligner jeg ham fra “Alene Hjemme”. Skal jeg nå alt dette ?

2 runde fødselsdage, 1 firmajulefrokost, tøsejulefrokost, familiehyggeweekend, julekoncert med Caroline Hendersen, julekoncert med Harlem Gospel Choir, obligatorisk Tivoli tur, foredrag med Emil Beha Erichsen, 1 fødselsdag, julearrangement med veninderne, middag med veninder, en tur til jylland, og til slut er det min tur til for første gang i mit liv at holde juleaften og i år med min nye sammenbragte familie og jeg GLÆDER mig til hver en ting.

Det hele på kun 24 dage.

Jeg tror lige, at jeg læner mig tilbage og nyder resten af 1. søndag i advent med julemusik i baggrunden og familien omkring mig, efter en pragtfuld dag, hvor vi har storhygget hos Mikel Lindbæk og Nigel.

I kan glæde jeg til december på Byguldager der kommer spændende ting på bloggen til jer alle fra Linbæk/Byguldager.

De super flotte julekugler på billedet er fra Mikel og Nigels julestue 🙂 de forstår at pynte op og inspirerer.

kugler-2

Med ønsket om en skøn 1. søndag i advent.

Sharing is Caring

Julekram

Vibbe

 

 

2 Comments

 1. 11. december 2016 / 17:48

  Årh julen kom virkelig også bag på mig 😬 Det er så typisk!

  • Emmavibbe66
   Forfatter
   15. december 2016 / 21:42

   Tak Marie Silje, ja os tage rumpetten på julen næste år 🙂 rigtig glædelig jul kh Byguldager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.