Din hjælp kan gøre en kæmpe forskel

Din hjælp kan gøre en kæmpe forskel

I dag har jeg overdraget min blog til den seje Sarah Tenna på 29 år, som desværre har været ramt af stress 2 gange indenfor 3 år og stadig er sygemeldt.

Hun har kæmpet det sidste halve år med at få kræfterne tilbage, og igennem den tid har jeg haft fornøjelsen af, at lære hende at kende og jeg har dyb respekt for hendes indsats og mod.

Din hjælp kan gøre en kæmpe forskel

Sarah har besluttet sig for, at hjælpe andre og det er lige i Byguldagers ånd “Sharing is Caring”

Jeg synes det er så sejt og jeg er fuld af respekt for, at Sarah i en alder af kun 29 år, med to barske stress sygemeldinger i bagagen indenfor de sidste 3 år, nu rækker hånden ud og beder om hjælp, så hun kan hjælpe andre unge og ældre til at få en sund krop og et godt liv.

Vi samler ind til så meget i dag, så hvorfor ikke hjælpe et ungt menneske, som brænder så meget for at hjælpe andre og til at give videre, bl.a har hun et håb om at andre unge mennesker ikke skal igennem samme skæbne, som hun selv har været.

Om bidraget er en 1 kr. eller 100 kr. er lige meget, DIN HJÆLP VIL GØRE EN KÆMPE FORSKEL for Sarah.

Velkommen til Sarah – bloggen er din 🙂

Hej alle læsere på ByGuldager

Jeg hedder Sarah Tennah Servirin  og har bloggen Rejsen til sundhed og skal fortælle lidt om, hvorfor jeg vil være Health Mentor!

Jeg har fået lov til at overtage Vibekes blog – Juuuhuuu! Vibeke har tidligere gæsteblogget på min side, og jeg har også gæsteblogget her før, og derfor er det selvfølgelig rigtig fedt, at få lov til at gentage successen!

Vibeke og jeg mødte hinanden for lidt over et halvt år siden, men allerede inden vi mødte hinanden, fulgte jeg Vibeke på bloggen her, og syntes simpelthen at hun var så skøn.

Sidenhen startede vi på forløbet Skab Naturlig Hormonbalance hos Curra Me sammen – og jeg har været dødforelsket i Vibeke lige siden.

 

Langt fra helseverden

Jeg er ikke en af dem, som er blevet født i et økologisk landbrug, som har fået den grønne tankegang ind med modersmælken.

Jeg kommer fra en lille flække, med en mor som arbejdede hårdt for at få tingene til at hænge sammen. Derfor var økologi et fremmedord – det skulle være hurtigt, let og billigt. Samme princip levede jeg efter i mange år efter jeg flyttede hjemmefra, som jeg gjorde meget tidligt. Når man flytter hjemmefra som ung, er det ikke altid at man har fået lært at være en ‘sund og kærlig voksen’.

Især ikke, hvis man i mange år har været selvopdragende, hvilket man godt kan have en tendens til når man kommer fra et hjem med én forælder.

Ikke et ondt ord om min mor, hun er den skønneste dame, men opvæksten gav mig nogle knubs, som det har taget en del år at komme igennem.

Ubalance – stress 2 gange på 3 år

 

Jeg er et enormt sensitivt menneske – ikke ment som ‘særligt sensitivt’, men blot på den måde, at jeg er altid har haft en klar fornemmelse af de energier, der er omkring mig. Jeg har altid været meget følsom, meget kreativ, elsket meget og haft enormt stort behov for kærlighed. Det er ikke nødvendigvis egenskaber, som bliver fremelsket i folkeskolen, hvor jeg tit blev drillet fordi jeg tegnede (eller sang for mig selv) i timerne.

I årenes løb lærte jeg således, at for at blive anerkendt af de voksne rammer, i skolen og på arbejde, så måtte jeg ligge låg på følsomheden, på intuitionen, på empatien og dyrke den anden side af mig.

Den side som er lidenskabelig, konkurrenceminded, fremaddrevet, løsningsorienteret og arbejdssom. Alle sammen kvaliteter som er positive – når de er i balance.

For at vi har det godt, skal vi være i balance med os selv. Da jeg kørte i den præstationskrævende “mode” kørte mantraet ‘Kør på, gennemfør, du skal klare det’ på repeat.

Det var den sang jeg havde sunget for mig selv hele livet. Men jeg glemte at give plads til den anden del af mig, den følsomme, rolige og empatiske side.

Det resulterede i, at jeg gik ned med stress to gange, på kun tre år.

Den snoede vej til Health Mentor

Stressen blev for mig vejen ud, af den enormt ubalancerede måde jeg havde levet på. Da først jeg tog skridtene imod vejen som Health Mentor – igennem hormonbalancekurset hos Curra Me, var mit liv forevigt forandet.

Allerede da jeg blev bevidst om det kursus, kaldte det til mig. Jeg vidste helt ned i sjælen, at det skulle jeg. Som forløbet gik igang, ændrede alting sig. Hvem jeg var, hvem jeg havde været.

Jeg begyndte at give slip på det gamle, og begyndte at finde mig selv. Jeg vidste instinktivt at det var vigtigt for mig at dele alt det jeg lærte. Og hvad nogle få, men vigtige ændringer kunne gøre for, at ændre livet for en. Derfor startede jeg bloggen Rejsen til Sundhed.

Da jeg først startede ud af denne vej, skete der også noget helt fantastisk. Nemlig, at folk omkring mig begyndte at tage inspiration af de ting jeg delte, til at gøre deres eget liv bedre. Det er den mest fantastiske følelse i verden, når man kan få lov til at bruge det man ved, til at hjælpe andre.

Da jeg oplevede det, var der ingen vej tilbage. Jeg måtte læse videre til Health Mentor, dygtiggøre mig selv, så jeg kan hjælpe endnu flere med at finde balancen i deres krop og deres liv.

Fundraising til Health Mentor Uddannelsen

Health Mentor Uddannelsen er ikke en gratis uddannelse desværre, da denne ikke er statsstøttet. Der er desværre lidt vej igen før at samfundet vil anerkende den grønne vej, da der ikke er penge i at lære folk hvordan de behandler sig selv og holder sig ved bedste helbred.

Da jeg har været sygemeldt med stress i godt og vel et år, har jeg ikke kunne arbejde og tjene pengene sammen til uddannelsen – derfor håber jeg at I derude har lyst til at støtte med hvad I nu kan undvære, til min uddannelse.

Du kan støtte mig her

Al støtte, om det er 1 kr, 10 kr eller 1000 kr, vil være enormt værdsat.

Alle som støtter med 100 kr. eller derover, vil få konsultationer hos mig for 50%  i et første år efter endt uddannelse (April 2019).

Jeg værdsætter enhver håndsrækning.

Alle donationer går over paypal – som fungerer som en sikkerhedsplatform for internetoverførsler!

 Du har mulighed for at støtte mig her

Mange tak for at du læste min historie og tusind tak til VIbeke for at have mig med på Byguldager

Kh

Sarah Tenna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.