Charlotte Fruergaard og Joan Ørting – What a cocktail :-)

kærlighed
Foto : By guldager

I aften var noget helt særligt og aftenen gik direkte i mit hjerte.

De to fantastiske kvinder Charlotte Fruergaard og Joan Ørting afholdte et foredrag til støtte for Charlottes mand Ivan Fruergaard, som desværre har fået diagnosen “aggressiv lungecancer”. De viste med deres foredrag og tilstedeværelse, hvor meget magi og kærlighed der opstår, når vi mennesker står sammen som en helhed.

De to personligheder i samme foredrag, er uanset emnets alvorlighed en sprudlende cocktail, som beruser alle tilhørere. Af hjertet tak.

Det var et foredrag med så meget kærlighed, snak om at turde give slip på det perfekte og elske det uperfekte, håb, mønstre, meditation, tankerne der skaber ens fremtiden og så meget mere.

Siden lørdag har jeg haft en indre buldrende kamp for at slippe et fastgroet mønster om at have kontrollen og det har været så sej en kamp indeni, men udenpå har den været båret med et smil, for man skal jo ikke tabe facaden ……Dette emne vender jeg tilbage til.

Jeg tror ikke på, at tingene er tilfældige, jeg tror på, at vi får vist vejen og inspirationen, hvis vi tør løfte hovedet og kigge op.

Dette støtte foredrag gav udover, at vise min støtte og kærlighed til Charlotte og Ivan også en kæmpe inspiration til mig om, at turde slippe mit mønster og vise det uperfekte og det bliver ugens tema for mig.

At turde vise den uperfekte side af en selv synes jeg er en stor styrke

Billedet er ikke fotomanipuleret – jeg ser sådan ud :-)))))))

IMG_5726-2

Når man viser det uperfekte, så giver man slip og så inspirerer vi hinanden for det perfekte findes ikke og er bare en illusion vi ønsker, at tro på findes.

Sharing s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.