Byens bedste hænder – det bedste mod stress

Byens bedste hænder – det bedste mod stress

Byens bedste hænder sidder på Ansigtsrefleksterapeut Anne Dorte Wæver, som med hendes  super behagelige og helbredende hænder kan få mit stress og mine blokeringer helt ud af min krop.

Jeg må lige skynde mig at nævne, at dette ikke er et sponsoret indlæg, men lige fra hjertet.

Jeg har savnet disse behandlinger, mens jeg var på min fantatiske rekreationsuge på Kreta med Alkalineliving, hvis ikke du fik det læst så kan du læse blogindlægget her.

Anne Dorte Wæver har Center for Refleksterapi  midt på Frederiksberg og hjælper alle fra små børn til voksne med at blive fri for diverse smerter i kroppen.

Tænk det kan være så behageligt samtidig med at det er så effektivt.

Jeg er blevet fuldstændig vild med ansigtsrefleksterapi, det så behageligt, så givende og giver min krop så meget ro til at hele min stress, og får bugt med mine smerter i hele kroppen, som kommer on and off. Det er som zoneterapi blot i ansigtet og så virker det.

Har du fået lyst til at prøve det, så er der prøvebehandlinger Torsdag den 1. juni, se mere på Center for Refleksterapi.

Kort intro til Ansigtsrefleksterapi

Kort fortalt om ansigt refleksterapiAnsigts-Refleksterapi (ansigtszoneterapi) er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/sygdomme og derved bringes i balance.

Med Ansigts-Refleksterapi er det muligt at opnå forbedringer for alle symptomer/sygdomme, muskelsmerter og spændinger samt stressrelaterede problemer. Samtidig kan behandlingen anvendes som led i genoptræning ved alle typer hjerne- og neurologiske dysfunktioner, idet Ansigts Refleksterapi er grundpillen i et langt større specielt behandlings- system, sammensat og videreudviklet på baggrund af meget gammel og helt ny viden fra hele verden inden for refleksterapi.

Formålet med at anvende denne specielle terapeutiske metode, er ikke alene at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet behandles årsagen til, at sygdom opstår, og det er muligt at afhjælpe skader i hele kroppen/hjernen.

Behandlingen udføres ved manuel stimulering af punkter og zoner på hudoverfladen i ansigtet. Ved hjælp af denne terapi er det muligt først, at analysere og derefter afbalancere de organer, hvor der ligger en ubalance.

Ansigts-Refleksterapi forbedrer alle kropsvæskernes kredsløb således, at både hjerne, organer, muskler, hormon – og nervesystem fungere bedre. Det betyder, at både den indre og den ydre krops vilkår forbedres og dermed også ansigtshuden.

Kilde Anne Dorte Wæver.

 

Sharing is caring

Kh

Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.