Blomsterberg & DahlpåHack

Blomsterberg og DahlpåHack

I onsdags indløste jeg min gevinst, som var 2 billetter til radioshowet DahlpåHack, som jeg havde vundet i min første facebookkonkurrence (i år)..

Sjovt nok havde jeg dagen før erklæret, at “heldet følger de tossede” og så brugte jeg ellers togturen til Randers på 4,5 time med, at deltage i konkurrencer på FB og IG.

Og så viste det sig at være rigtigt , da jeg kom hjem fra det jyske var der besked om gevinsten,  det betaler sig at være småtosset 🙂

Vi fik fornøjelsen af, at overvære showet på Blomsterbergs Frokostcafé og Konditori, hvor de optog deres julespecial show, som bliver sendt juleaftensdag.

Jeg havde inviteret min skønne bonusdatter Sofie med derind og hun er nu også fan af den forrygende vært Søren Dahl.

Gæsterne i dagens optagelse var Britt Bendixen, Jan Friis Mikkelse og selvfølgelig kagedronningen Mette Blomsterberg selv.

Vi blev forkælet med en meget munter og underholdende Britt B, Jan og Mettes fortællinger om deres kærlighed til mad, og så fik vi serveret Mette Blomsterbergs lækre kager, flødeboller, hjemmelavet sandwich og lakridskugler uhmmmm- det hele var himmelsk.

 

Jeg vil helt klart fortsætte med at være småtosset for det ser ud til at give mig en på opleveren 🙂

Får du mulighed for, at opleve HackpåDahl live enten i Århus eller København, så vil jeg blot sige Grib Chancen 🙂 og så selvfølgelig forkæl dig selv med et besøg hos Mette Blomsterberg i Lyngby.

Hvis ikke du fik set min kalenderlåge fra i onsdags, så kan du se med her og hør Sofie og min umiddelbare reaktion efter showet.

 

Ønsker dig en dejlig decemberdag.

Sharing is caring

Knus

Vibbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.