Astrologi – det er jo stjerneklart

Astrologi - det er jo stjerneklart
Billedet By Guldager

Astrologi, det er jo stjerneklart

reklame/himmelysene.dk Drages du ligesom jeg af, hvad stjernerne og planeterne kan fortælle dig?

Skal du også lige se ugens horoskop, når du bladrer i et ugeblad? Tror du også på, at der er mere mellem himmel og jord?

Hvad gemmer stjerner og himmelrummet på ?

Er det så stjerneklart ?

Hvordan kan man tyde ens personlighed, fremtid, muligheder, styrker og svagheder gennem astrologi ?

Spørgsmålene står i kø og med dette blogindlæg åbner jeg op for min stjernetydning i samarbejde med Sussi Baun Madsen

Astrologi, det er jo stjerneklart eller er det?

Astrologi - det er jo stjerneklart

Har du nikket genkendende til min indledning?

Så har du det fuldstændig ligesom jeg og velkommen til dette indlæg om astrologi med  Sussi Baun Madsen, som kigger på stjerner og planeterne med en entusiame og dygtighed jeg sjældent har mødt.

“Kig på stjerner og planeterne og få en dybere forståelse for hvem du er,  hvilke svage og stærke sider du har til rådighed fra fødslen”

Sådan lyder ordene fra astrolog Sussie Baun Madsen

De horoskoper jeg indtil dato har læst har været dem fra damebladene, som jeg – især i mine unge dage – havde fuld tillid, specielt hvis det sagde noget godt om kærligheden 🙂

Var der chancer hos ham den lækre charmebøf på skolen, i klubben etc.

Jeg er blevet klogere og ved at det er dejligt underholdende, og at det er meget overfladisk eftersom de er blevet skrevet efter, hvordan solen står, som bare er en lille del af horoskoptydning.

Men PYT jeg vil altid læse dem – det ligger dybt i mig som god underholdning.

SOLEN ? Det eneste jeg kender til solen er, at den står op i øst og går ned i vest 🙂

Solen, månen, pluto, retrograd, ascendanten og mange andre nye spændende ord er kommet ind i mit ordforråd og er ved at fæstne sig i min forståelse. Astrologi – det er jo stjerneklart.

Astrologi - det er jo stjerneklart

Astrologi, hvad siger stjernerne om mit 2021

Efter et år med on and off nedlukning af Danmark, begrænset social kontakt har jeg virkelig været sat på prøve .

Jeg har i den grad søgt indad i min søgen efter “hvad skal jeg bruge mit liv på”, “hvad er mine kompetencer”, “hvor er mine styrker , “svagheder /styrker” og “hvad er min mission” ?

Jeg kendte ikke Astrolog Sussi Baun Madsen, men fik kendskab til hende gennem en veninde, som jeg bestemt ikke havde regnet med troede på “den slags” 🙂

Det min veninde kunne fortælle om, vakte i den grad min nysgerrighed. Det viste sig at det slet ikke er unaturligt for mig, ved jeg nu, fordi jeg er VANDMAND/vandbæren og har stor interesse for og er nysgerrig på, hvad fremtiden kan bringe.

Velkommen til astrolog Sussi Baun Madsen og mit første fødselshoroskop

Astrologi - det er jo stjerneklart
Billedet venligst udlånt af Sussi Baun Madsen

Hvilken vej skal jeg gå Sussi?

Med alle mine spørgsmål om livet, fremtiden, kompetencer, skal jeg fortsætte med at blogge, skrive, være selvstændig, eller viser stjernerne mig en ny mælkevej, planet, ja der måtte jeg bare tage kontakt til Sussi.

Jeg startede forsigtig ud med en “her og nu” samtale i sommeren 2020 og det var spot on og hjalp mig til en forståelse af min daværende situation.

Vi kigger på stjerner – Fra udsigt til selvindsigt

Her i januar besluttede jeg mig så for at gå dybere til værks med at forstå mig selv, og besluttede mig for, at få tegnet et personligt horoskop, som inkluderer alle planeternes positioner på det tidspunkt, hvor jeg blev født.

HVAD KAN HOROSKOPET BRUGES TIL?

Astrologi - det er jo stjerneklart
Billedet venligst udlånt af Sussi Baun Madsen

Sussi fortæller:

“Dit horoskop er et diagram over de energier, du som person har til rådighed fra fødslen. Du kan vælge at bruge disse energier bevidst og dermed tage ansvar for dit eget liv og få bedre mulighed for at realisere dine drømme og blive lykkelig og tilfreds.

Som astrolog kan jeg hjælpe dig med at få indblik i dine stærke og svage sider, gøre dig bevidst omkring tanke- og handlemønstre samt give dig indblik i hvilke energier, der vil præge dit liv det kommende år.

På den måde bliver du bedre i stand til at tackle hverdagens udfordringer og træffe de rigtige beslutninger.

Du kan få detaljeret viden om mange vigtige emner, fx kærlighed, karriere, økonomi, familie- og boligforhold.
Derudover kan du få viden om din sjælskontrakt for dette liv.

Dit spørgsmål kunne være: ’Hvilken vej skal jeg prioritere?’ eller ’Hvad skal jeg lære i dette liv?’ eller måske ’Hvorfor er jeg her?’”

Hvad siger mit fødselshoroskop så om mig og 2021?

Det har været en helt unik oplevelse og den halvanden times lydoptagelse jeg fik med min gennemgang af mit fødselshoroskop lærer jeg noget nyt af hver gang jeg lytter til det.

Vores session foregik online og jeg optog samtidig.

FIF TIL DIG

Optag på meno på din tlf. Det gjorde jeg:-)

Så kan jeg høre det på i mine “memoer” når jeg går mine daglige ture i jagten på plus +10.000 skridt.

EN STJERNEKIGGER GÅR IGANG

Sussi er, som en detektiv, når hun kigger på horoskoper. Hun er på jagt efter at grave talenter og evner frem, få det op i lyset og få det bedste frem i mennesket. Dette mestrer hun på allerbedste vis og som jeg indledningsvis skrev med sådan et hjerte og en entusiasme jeg sjældent har mødt.

Jeg har fødselsdag den 26. januar og er født i 1966, og det betyder, at jeg født i vandmandens tegn, som er et af de 12 stjernetegn og min fødselsdato fortæller, hvilket soltegn jeg tilhører.

Mit fødselssted og tidspunkt er meget væsentligt for at lægge mit personlige horoskop. Det betyder bl.a at min ascendent er KREBSEN.

MARTS MÅNED KOMMER MED NY TOPTUNET ENERGI – JA TAK

Farvel til tunge udfordrende år og goddag til lysere tider

Jeg må indrømme, at jeg hoppede og boblede indvendig, da Sussi kunne fortælle mig, at det lysner ret kraftigt for mig efter den 1. marts. Der kommer jeg ud af min hårde periode, som jeg i den grad har været i de sidste par år.

Når det bliver januar 2022 er jeg faldet helt på plads og ved hvilken vej jeg skal gå. WOW.

Jeg er på rette vej og det bliver blot endnu mere tydelig- det er kommunikation, blødhed, føle/mærke/ omsorg for andre, undervise, holde foredrag/kreativitet/intuition der er i fokus.

Og så skal jeg lære at sætte grænser…… ikke første gang jeg høre det 🙂

Tunge år med 2 gange stress i 2014 og 2017, hvor planeten NEPTUN var i fokus hos mig.

Interessant at få den forståelse.

UDPLUK AF MIN SESSION

Jeg er udover, at være vandmand, også krebs, så mit fokus på fremtiden, lysten til at hjælpe, lede andre, vise vejen, kommunikere er så tydelige og samtidig er jeg særlig sensitiv – føler og mærker så meget – åh ja tak. Merkur er i mit horoskop. 

Det overraskede hende ikke, at jeg havde været stewardesse i 11 år, mit hjælpe- og servicegen er meget stort.

Nu skifter det fra at være “fysisk” til, at være psykisk. Det lyser ud af mit horoskop, at det er vigtigt for mig, at være der for andre/næstekærlighed

Jeg vil fremadrettet bruge det på,  at hjælpe andre i deres mindset, ved hjælp af samtaler, min blog, foredrag, undervisning – for mit ord er KOMMUNIKATION på alle planer, blog, bog, podcast, tv etc. At give til andre.

At jeg trives allerbedst i teams vidste jeg allerede, og denne nedlukning har været hård ved mig, da jeg får energi og inspiration af at være social med andre mennesker og ved at arbejde sammen med andre. Fælles mål.

Jeg stortrives og får energi af samvær med positive mennesker. Jeg må ikke være for meget alene ellers bliver der overload i mit hovedet 🙂 OHHHH YES – ud af fremtiden og ind i nuet.

NOTE TIL MIGSELV: SLUK FOR TANKERNE NED I HJERTET

Min drøm om at åbne noget – blev i den grad bragt til live og stjernerne, solen pluto etc. de står alle, som de skal i januar 2022 – så jeg planlægger nu og hvorfor ikke tager planeterne med og åbne med et brag ? 🙂

 

    

 

Fremtiden byder på meget mere fokus på mine citatplakater og vores foredragsturné om overgangsalderen “Det er COOL at være HOT” – en turné der nu har været udsat 2 gange, så dejligt med lys forude.

Min plakater, du kan se mere her, er også en del af min DNA , da jeg tænder på at sætte noget i søen.

Som Sussie siger, det er vigtigt for mig at tage “De første skridt”  – processen er vigtigere for mig end målet, at jeg får sat handling bag det og få det gjort. Derfor udfordres jeg i den grad af denne nedlukning.

Fremtiden byder også flytning, en bogskrivning- hvis jeg tør, masser af kærlighed, indre ro kommer til mig efter udfordrende år med indre kaos, stress og overgangsalder – Læs mit mest besøgte blogindlæg om at komme op, at flyve med overgangsalderen.

Astrologi – det er jo stjerneklart

Det står stjerneklart for mig, at der så meget at viden at få og blive klogere på, når vi kigger på stjernerne.

Stjernerne og planeterne har ihverfald vist mig vejen -nu er det op til mig at bruge den viden jeg har fået.

Jeg skal selvfølgelig selv træde mine skridt, og det gør jeg nu med en viden om, hvilke tidspunkter der er bedst og ikke mindst mine styrker og svagheder.

Har du fået lyst til, at vide mere om dig selv, hvad dit fødselshoroskop siger eller en “her og nu” og meget mere, så hop ind på Sussie hjemmeside– hun får ihverfald min allerbedste anbefalinger.

Få mit nyhedsbrev direkte i din mailboks.

Følg med løbende på instagram Byguldager.dk

Eller på facebook Byguldager.dk

Husk at omfavne din overgangsalder og livet 50+

Kærligst

Vibbe

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.