4. decemberlåge åbnes

4. decemberlåge åbnes

Min By Guldager julekalender i år er små daglige skæve og sjove videoerhilsner til jer med ønsket om en sjov og glad decembermåned til alle.

I lørdags skrev jeg en statusopdatering på Facebook,  at “heldet følger de tossede” og jeg derfor brugte de 4,5 time i bussen på vej til den årlige tøse julefrokost i Randers med, at deltage i en masse skønne konkurrencer.

En af de konkurrencer, som jeg krydsede ALT for at vinde, var en konkurrence med Cafe Hack med Søren Dahl – nu hedder det Dahl på Hack. Jeg er vild med Dahl på Hack og hør lige med om jeg blev den heldige 🙂

Jeg siger det bare, jeg er yderst tilfreds med at være småtosset 🙂

Rigtig glædelig 4. december til dig.

 

 

Sharing is caring.

Knus

Vibbe

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.