4. decemberlåge åbnes

4. decemberlåge åbnes

Min By Guldager julekalender i år er små daglige skæve og sjove videoerhilsner til jer med ønsket om en sjov og glad decembermåned til alle.

I lørdags skrev jeg en statusopdatering på Facebook,  at “heldet følger de tossede” og jeg derfor brugte de 4,5 time i bussen på vej til den årlige tøse julefrokost i Randers med, at deltage i en masse skønne konkurrencer.

En af de konkurrencer, som jeg krydsede ALT for at vinde, var en konkurrence med Cafe Hack med Søren Dahl – nu hedder det Dahl på Hack. Jeg er vild med Dahl på Hack og hør lige med om jeg blev den heldige 🙂

Jeg siger det bare, jeg er yderst tilfreds med at være småtosset 🙂

Rigtig glædelig 4. december til dig.

 

 

Sharing is caring.

Knus

Vibbe

 

FÅ MINE SENESTE BLOGINDLÆG

Få mit seneste indlæg direkte i din indbakke ved at indtaste dit navn og e-mail.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.