Er det en “Nynne” eller bare alderen ?

Nynne

Da jeg besluttede, at gå i luften med min blog og sad og brainstormede på faste emner, så lød det entydigt fra familien “du skal have en “Nynne”.

Ja okay blot ,fordi jeg har haft en tendens til at lave underlige ting indimellem bejler det jo ikke ligefrem til, at være et fast emne.

Men familien stod fast, de mente der var stof nok at tage af til “Ugens Nynne” . Tænk jeg oplever det helt anderledes og hvis de tænker på den “Nynne” med den gule sikkerhedsvest var det længe før deres tid. Den historie fortæller jeg en anden gang.

Nå,gårdsdagen episode, mener jeg slet ikke er er i “Nynne” kategorien, men familien mener noget andet ,så I får den og kan selv bedømme den.

Igår var det mandag og det betyder skiftedag for pigerne og eftersom den store pige på 17 år bor fast hos os, er det skifte dag for den yngste på 11 år og vi glæder os selvfølgelig til at hun kommer tll os.

Kombinationen af mandag, den yngste, der lige skal finde rytmen her hos os og det at vi har valgt at faste hele mandagen, 2:5 kuren, gjorde aftenen noget mere højspændt end ellers. Ups indrømmet, jeg tog et kort stop i fasten igår kl. 12.00, der gik let frokost i den. Har det åbenbart ikke i mig for tiden.

Heldigvis cyklede jeg til job (8 km )og valgte at lade cyklen stå og gå det meste af de 8 km hjem. Burde nok have gået til jylland istedet, hvis jeg skulle forbrænde det chokolade der nærmest intravenøst er blevet sprøjtet ind i min krop de sidste par uger:-)

Anyway både kæresten og jeg var så sultne, at vi var klar til at angribe den halv døde lasagne fra torsdag, som pludselig lignede et helt gourmet måltid, men vi holdte os fra den og sundhedsmæssigt var det nok en top prioritering:-) og istedet spiste vi det sunde med en iver, som var vi børn i en slikbutik. Lidt senere på aftenen opdager vi en akut mangel på sæbespåner.

JEG VED DET – DET LYDER SAFTSUSME mærkeligt – akut mangler på sæbespåner ? Hvem sker det lige for ? Os åbentbart :-)))

Men sæbespåner og betændelse i fingre og fødder kan noget sammen, så jeg tager staffetten til Netto og hurra for de sene åbningstider

Noget af et selvmål at gå i Netto på ”næsten” tom mave for selvfølgelig er “tilbudsøen” fyldt med fristelser, men jeg modstår dem alle og går glad og tilfreds til kassen dog noget forundret over, at min kurv er både tung og har top på, for på listen stod der kun sæbespåner.

Den søde unge mand ved kassen er godt i gang med scanningen af mine varer, da jeg udbryder “Åh nej ,jeg har ikke min pung med?” Den unge mand trækker et smil og jeg spørger ham “du har vel ikke mobilpay” ? “Nej desværre lyder svaret ” .

I stedet bryder en anden ung mand  ind, ”men det har jeg”. Så han, ukendte Rasmus, betaler(lægger ud) for mig og det bliver så lige 560 kr. for sæbespåner?

Du milde kineser 560 kr for sæbespåner ?  Åh ja, der var jo lige alle de andre ting, som vi pludselig manglede, eller gjorde vi ? For med hjem havde jeg også et spejl…?????

Har jeg nævnt, at jeg kom hjem uden sæbespåner ? 🙂

Til gengæld kom jeg glad hjem, for hvor er det dejligt, at vi stadig har lysten til at hjælpe hinanden

Af hjertet tak til Rasmus for at lægge ud for mine varer og hurra for mobilpay- der slap jeg for en tur hjem og retur. Så nu skylder jeg en god tjeneste, for jeg tror på karmaloven.

Ps. I dag måtte jeg så retur med spejlet :-)))

 

TILMELD NYHEDSBREV

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.
Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tilbud og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs min privatlivspolitik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.